Actueel Nieuws Overzicht Van Rijbroek Staalbouw BV


Ons uitje naar Amsterdam

Oudjaarsborrel 2010 Om half twee ’s middags zijn wij met een touringcar naar het centrum van Amsterdam gereden, alwaar we om half vier op een borrelboot zijn gestapt. Deze boot heeft, onder het genot van gezellige, Amsterdamse muziek, borrelnootjes en drankjes, door de grachten van Amsterdam gevaren... lees verder »

Bedrijfsreportage in ‘het ondernemersbelang’

Oudjaarsborrel 2010 In februari is de 1e editie van 2011 uitgekomen van dit blad, dat verspreid wordt onder ca. 5000 bedrijven in de regio. Deze 1e editie had als thema ‘metaalsector’, waarbij ons werd gevraagd om als Udens bedrijf dat actief is in de staalbouw een reportage te plaatsen.
Bekijk de bedrijfsreportage van Van Rijbroek Staalbouw
in 'Het Ondernemersbelang'
| .pdf [518KB]

Oudejaarsborrel 2010

Oudjaarsborrel 2010 Op donderdag 30 december 2010 hebben we met het personeel de jaarlijkse oudejaarsborrel gehouden in onze kantine. Hierbij enkele plaatjes van deze gezellige avond. Lees verder »

Staalconstructie opslagloods in Odiliapeel met een vrije overspanning van 40 m1

Opslagloods OdiliapeelIn week 06 van 2010 zijn wij gestart met de productie van de staalconstructie voor een opslagloods die we gaan bouwen in Odiliapeel. Het betreft een loods van 40 m1 x 40 m1 met een vrije overspanning. Lees verder »

Woontoren De Wel

De Wel Woontoren Uden Vrijdag 04 december 2009 hebben onze monteurs op maar liefst 35 m1 hoogte de staalconstructie aangebracht voor de dakvloer van de woontoren in het centrum van Uden. Lees verder »

Succesvol personeelsuitje '09

Personeelsuitje Op zaterdag 26 september hebben we bij Partycentrum Hooghei te Berlicum een welverdiend personeelsuitje gevierd... Lees verder en bekijk hier de foto's »

Uitzonderlijk lengtetransport van zestal hoofdliggers

Nieuws: Uitzonderlijk lengtetransport van zestal hoofdliggers met een lengte van 30 m1. Ten behoeve van de nieuwbouw van een bedrijfsruimte voor een transportbedrijf te Heijen hebben we eind juni 2009 een zestal hoofdliggers geproduceerd met een lengte van 30 m1. »

VRS werkt aan nieuwbouw 'De Wel' in het centrum van Uden

'De Wel' In de lente van 2009 starten we met het leveren en aanbrengen van de staalconstructie voor de nieuwbouw van de woontoren »

Toon Biemans gefeliciteerd met je 40-jarige jubileum bij VRS Uden

Toon Biemans De foto's van het feest staan online. Bekijk de foto´s van het feest! »