Projecten »

Specials


Nieuwbouw Carwash Boekelder - Oss, N-Brabant
Specials projectenpagina 2 »
zoom icon Klik op de afbeelding voor een vergroting [ opent in zelfde venster]

In opdracht van een vaste relatie van ons bedrijf zijn wij eind mei 2011 begonnen met de levering en montage van de thermisch verzinkte staalconstructie voor dit bijzonder fraaie gebouw, waarbij wij tevens de complete houten dakconstructie gelijktijdig hebben gemonteerd. Hieronder vind u allereerst een aantal 3D-impressies van het gebouw, met daaronder enkele foto’s van de bouw tijdens de montage. Half augustus 2011 zal de nieuwe, hypermoderne carwash geopend worden.
Foto rapportage Nieuwbouw Carwash Boekelder 0


Nieuwbouw Kiosk - Volkel, N-Brabant
Levering & Plaatsen Kolommen

Plaatsen & Verbinden Kolommen

ˆ Up ˆ

Nieuwbouw commerciële ruimten en appartementen De Wel – Uden, N-Brabant
De montage van deze staalconstructie start begin week 05 van dit jaar. Deze staalconstructie wordt volledig geleverd in een thermisch verzinkte en gepoedercoate uitvoering in de kleur RAL 7016.
Nadat wij deze staalconstructie compleet gemonteerd hebben, zal de bouwkundig aannemer starten met het aanbrengen van de Bankiray houten vloerdelen.
In maart en april zullen we nog diverse balustraden en muurleuningen leveren en aanbrengen langs en op de betontrappen in de woontoren, ook worden er een tweetal portaalconstructies geleverd ten behoeve van de hoofdentrees van de woontoren.

Update: Begin februari 2010 zijn wij gestart met de montage van de staalconstructie t.b.v. de galerijen bij ‘de Wel’ te Uden .
Naar verwachting zal de montage van deze staalconstructie half februari gereed zijn.
Impressie woontoren De Wel

De Wel in Steigers

Klik foto voor vergroting Klik op de afbeelding voor een vergroting [ opent in zelfde venster]
1

ˆ Up ˆ
De leuningen langs de betontrappen in de woontoren, alsmede nog enkele roosters en portalen ten behoeve van de hoofdingang worden in april van 2010 geleverd en aangebracht.
Losse balken voor staalconstruktie binnenplaats

Staalconstructie binnenplaats opgebouwd

Plaatsing leuningen

Plaatsing leuningen

Complete Balustrade

Complete Balustrade opgeleverd

ˆ Up ˆ
Specials projectenpagina 2 »